03

مارس
2017

ویزای دبی

ارسال شده توسط:بست گشت/ 82

سفر به دبی و تورهای دبی سالهاست که جای خود رادر سبد گردشگری مسافرین ایرانی باز کرده و مقصدی آشنابرای توریست های ایرانی میباشد . در این مطلب قصد داریم اطلاعات کاملی در ارتباط با ویزای دبی ، شرایط اخد ویزا ، مدارک لازم برای اخذ ویزای دبی و همچنین مدت اعبار ویزای دبی در اخیتار شما قرار دهیم تا بتوانید با اطلاعات کامل نسب به درخواست ویزای دبی اقدام نمایید . نکته مهم این است ویزای ورودی دبی از طریق کنسولگری امارات متحده عربی در تهران صادر نمیشود و میبایست از طریق اداره مهاجرت دبی صادر شود .

ویزای دبی
ویزای دبی

انواع ویزای دبی 

نوع ویزا
قیمت
مدت اقامت (روز)
 مدت اعتبار (روز )
 ویزای توریستی و عادی دبی  300 درهم  14 روز  60 روز
 ویزای  توریستی و فوری دبی  370 درهم  14 روز   60 روز
 ویزای توریستی یک ماهه دبی  340 درهم  30 روز   60 روز
  ویزای توریستی سه ماهه دبی  1090 درهم  90 روز   60 روز
  ویزای توریستی چند بار ورود وسه ماهه دبی  2190 درهم  14 روز   60 روز
 ویزای دبی – ویژه اتباع خارجی غیر ایرانی  450 درهم  14 روز   60 روز
 ویزای توریستی چند بار ورود یک ماهه دبی  1010 درهم  14 روز   60 روز

مدراک لازم برای درخواست ویزای ورودی دبی :

  • پاسپورت معتبر با 6 ماه اعتبار
  • پر کردن فرم مشخصات شامل آدرس و شماره تماس
  • برای افراد زیر 18 سال ، ارائه شناسنامه پدر و مادر الزامی است .
  • افرادی که تقاضای ویزای توریستی 3 ماهه یکبار و ورود و یا سه ماهه چند بار ورود را دارند ، توجه داشته باشند که بلیط ایشان فقط با پرواز شرکت هواپیمایی امارات صادر میشود و علاوه بر این چک ضمانت بازگشت به مبلغ 15 میلیون تومان نیز نزد آژانس به عنوان امانت خواهد گذاشت و در پس از بازگشت این چک به ایشان استرداد خواهد شد .

red-burst-clipart-1اگر نسبت به خرید پکیج تور دبی از طریق آژانس ما اقدام میکنید ، نیاز به اخذ ویزای جداگانه نخواهید داشت زیرا هزینه ویزا در پکیج تور گنجانده شده است .شرکت ما کارگزار رسما اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور دبی میباشد . با همکاران مادر دفتر تهران تماس بگیرید تا اطلاعات دقیق در ارتباط با ویزا و تور دبی در اختیار شما قرار بدهند و همچنین از طریق سایت ما میتوانید نسبت به رزرو آنلاین بلیط و هتل دبی با بهنرین نرخ ها اقذام نمایید .